На Сумщині зник чоловік

31.01.2018

Серединобудським відділенням поліції розшукується безвісти зниклий громадянин Шиповський Сергій Іванович, 1995 р. н., мешканець селища Зноб-Новгородське Серединобудського району.

Розшукуваний пішов із місця проживання вдень 15 січня поточного року та до теперішнього часу не повернувся. Зі слів родичів, зниклий чоловік мав схильність до вживання алкогольних напоїв та неодноразово виказував наміри поїхати із селища. З моменту його зникнення родина нічого про нього не чула, на телефонний зв’язок він не виходив.

На вигляд чоловіку 20-25 років, худорлявої статури, зростом близько 165-170 см, волосся темне коротке, брови густі темні. Був одягнений у чорні спортивні штани, плащ кофейного кольору, чорну в’язану шапку із зеленою та синьою стрічкою, взутий у черевики чорного кольору. Має особливі прикмети: на гомілці лівої ноги та в районі грудної клітини зліва маються сліди від опіків. На руках плями червоного кольору.

Поліція не виключає, що розшукуваний чоловік може рухатись у напрямку С.- Буда – Суми та перебувати в приміщеннях автовокзалів та автостанцій, інших людних місцях, прилеглих населених пунктах цього напрямку.

Поліція закликає всіх громадян, яким відома будь-яка інформація про зниклу людину, що допоможе в його розшуку, повідомити до Серединобудського відділення поліції за адресою: вулиця Вокзальна, будинок 2, та за телефонами: (05451) 7-14-52 та мобільним 050-327-83-15 або на цілодобову лінію служби «102».

Заздалегідь вдячні за допомогу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: