Любителя алкоголю забрала поліція

31.01.2018

Співробітники сектору кримінальної поліції Глухівського відділу поліції, патрулюючи вулиці райцентру, побачили молодого чоловіка, який розпивав у людному місці спиртні напої. Правоохоронці доправили любителя алкоголю до відділку.

У ході проведення поверхневої перевірки полісмени знайшли у 22-річного глухів’янина п’ять паперових згортків із подрібненою рослинною речовиною сіро-зеленого кольору, котрі той носив у кишені куртки та рукавицях. Сам хлопець пояснює, що наркотики знайшов випадково, а зберігав виключно для власного вживання.

Наразі все виявлене дурман-зілля загальною вагою трохи більше 7 грамів працівники поліції вилучили та направили на дослідження до експертно-криміналістичного центру. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Досудове слідство з‘ясовує, звідки ж насправді у молодого чоловіка взялась марихуана, та перевіряє його на можливу причетність до розповсюдження наркотичних речовин.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: