Елітний активіст Соколов знову попався на маніпуляції

31.01.2018

Цікаві у нас активісти – чи то усіх сумчан за повних дурнів тримають, чи самі не розуміють про що пишуть. Учора елітний активіст, лідер сумської партії «За життя» Олександр Соколов написав пост про те, як «тітушки» зірвали його акцію. При чому пише, що була ціла молодіжна «группировка» (дивись фото скріна поста).

Дійсно, якщо всього того не бачити, а просто тільки прочитати – то аж волосся на голові встає дибки. Але ж активіст Соколов на те й активіст, що до свого поста про молодіжні «группироки» додав фото. Знаєте скільки на ньому «тітушок» – аж двоє. Та й «тітушки» якісь у нього дивні – відомі у Сумах волонтери, які не один раз були в зоні АТО, допомагали нашим бійцям…

Навіть якщо допустити, що один із волонтерів в кадр не потрапив і насправді було їх біля суду троє – то, погодьтеся, на молодіжне угрупування це явно не тягне.

Елітний активіст Соколов пише, що ці волонтери позабирали у його людей похилого віку плакати… Але ж де фото тих плакатів і тих людей? Чи були вони взагалі? І скільки їх там було?

Але головне, яка мотивація у «людей похилого віку» мітингувати під судом із плакатами проти тарифу у 5 гривень, якщо якраз для них тариф не змінився і вони як їздили у маршрутках по три гривні, так і їздитимуть? Невже їх елітний активіст Соколов найняв за гроші? То, може, тоді варто було би тітушками називати їх, а не відомих сумських волонтерів?…

Анна Карпенко

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: