На Сумщині 85-річний водій спровокував ДТП

31.01.2018

На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на одній з центральних вулиць Шостки сталася дорожня аварія з потерпілою. На місце одразу була направлена група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група поліції. 

Попередньо встановлено, що 85-річний водій ВАЗ 2108 не врахував дорожню обстановку і скоїв наїзд на припаркований на узбіччі проїзної частини стоячий автомобіль «Волга». Від зіткнення отримали пошкодження обидва транспортних засобу та травмовано 80-річну пасажирку «ВАЗівки». Постраждалу доставили до лікарні з травмою голови, де зараз нею опікуються медики. 

Поліцейські продовжують вивчати всі обставини даної події. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами”. 

Правоохоронці вкотре звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними на дорозі, враховувати не тільки погодні умови, а і особистий стан здоров’я, який може вплинути на керування транспортним засобом.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: