«Трагічний поворот»: Сумчанин невдало заховався у кущах

31.01.2018

Патрулюючи провулок Продольний, екіпаж патрульної поліції помітив громадянина, який різко звернув із дороги та намагався заховатися в кущах.

Інспектори вирішили поговорити з чоловіком, поведінка якого не відповідала обстановці. Спілкуючись із поліцейськими, громадянин нервував та плутався в показах.

Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у 20-річного сумчанина паперовий згорток із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. Вартові порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції.

Напис на згортку ніби символізував подальший розвиток подій, адже за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 850-1700 гривень, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: