Сумські опозиціонери спільно з відомими спортсменами влаштували для школярів «олімпійський урок»

31.01.2018

Напередодні старту зимових Олімпійських ігор в Пхенчхані, за ініціативи  співголови Національної платформи «Жінки за мир», представниці ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Сумщини Тамари Іщенко, була проведена зустріч учнів та вчителів Старосільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зі срібною призеркою з біатлону олімпіади в Нагано Оленою Петровою та учасницею Олімпійських ігор в Лондоні Вікторією Кащеєвою.

«Олена  Петрова належить до тієї когорти людей, які є взірцем для наслідування, які мотивують підростаюче покоління до активних занять спортом та ведення здорового способу життя. Її успішна спортивна кар’єра цілком залежала від її працездатності й цілеспрямованості. Вона народилася в Удмуртії, але свої спортивні перемоги присвятила Україні та Сумщині. Сьогодні Олена очолює регіональне відділення Національного олімпійського комітету. Вона – яскрава особистість, зустріч з якою буде і цікавою й корисною», – зазначила у своєму виступі, представляючи гостей  Тамара Іщенко.

Видатна спортсменка поспілкувалася з присутніми, розповіла про своє становлення в спорті, відповіла на численні запитання учнів та вчителів, подарувала кращим спортсменам школи щоденники з інформацією про наступну олімпіаду, а усім учасникам зустрічі – автографи та значки з олімпійською символікою. Не залишилася без подарунка й баскетбольна збірна школи, їй Олена подарувала м’яч. А шкільну бібліотеку спортсменка поповнила безцінними книгами – повною історією сучасних Олімпійських ігор та участь у них українських спортсменів.

На честь гостей свята команда «Олімпійське лелеченя» показала свою програму, в якій, зокрема, розповіла про олімпійських героїв Сумщини. Закінчилася зустріч спортивними змаганнями. Спочатку три команди змагалися на першість у естафеті, а потім присутнім була репрезентована нова для нас гра – японський мініволейбол.

Тамара Іщенко подякувала всім присутнім і висловила глибоку надію, що і серед підростаючого покоління є ті, хто підхопить естафету сумських олімпійців.

 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: