Директора школи звинуватили у “відкатах” за сковороду

01.02.2018

У Глухові не стихає протистояння між міською владою та депутатом від БПП “Солідарність”, директором ЗОШ №2 Аллою Рябухою. Нещодавно секретар Глухівської міської ради звинуватила керівника школи у “відкатах”.

“Придбання товару без використання системи ел.держ.закупівель “Прозоро” розпорядниками бюджетних коштів безперечно має на меті здійснити закупівлю у “ПОТРІБНОГО” продавця. Можливістю придбання такого ж товару за нижчу вартість, директор ЗОШ №2, депутат міськради від БПП Солідарність Алла Рябуха не переймається.

Її гучні заяви про піклування щодо дітей абсолютно нівелюються підрахунком розміру коштів, які можна було б зекономити і при закупівлі цього холодильника, і електросковорідки” – йдеться у повідомленні на сторінці Глухівської міської ради.

Зважаючи на звинувачення у корупції, Алла Рябуха в соцмережі детально пояснила ситуацію, що стала приводом для скандалу:

“Лікбез для тих, хто в темі. Тут секретарка міської ради активно почала компанію проти мене, намагаючись звинуватити у модному слові”відкат”. Її, мабуть, як людині, яка більше всіх “розуміється ” у бюджеті не відмовляється, що:

1. Жодна бюджетна організація не може працювати з Інтернет магазинами! Так, там дешевше, але! Всі директори шкіл і керівники бюджетних установ знають, що проплата здійснюється лише після того, як товар знаходиться на підприємстві, підписується накладна, і після того тільки сплачуються кошти! Жодний магазин не працює по передоплаті! В нашому місті це також. Холодильник ми замовляли в магазині ‘”Звонок”. Я дякую їм за те, що вони замовили , доставили а потім ми слатили за холодильник!

2. Сковорода! 20 числа я спеціально виставила в Прозоро Сковороду зазначивши ціну 22 тис, знаючи, що тендер не встигали провести.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: