За пляшкою пива зник гаманець

01.02.2018

До Роменського відділу поліції з заявою про крадіжку звернувся 35-річний житель району. Чоловік повідомив, що за невідомих йому обставин із кишені куртки зник гаманець, в якому знаходились 300 гривень та деякі документи. 

Як пояснив заявник, напередодні ввечері він зі знайомим відпочивав у місті, тому додому повертався пізно на таксі. Оскільки з водієм розраховувався товариш, то він не може пригадати, коли саме в нього зник гаманець. Дільничні офіцери поліції, які провели перевірку, встановили, що до зникнення портмоне потерпілого був причетний 32-річний житель Роменського району, який неодноразово був судимий за корисливі злочини. 

Як з’ясувалось, підозрюваний, проходячи вулицею у своїх справах, побачив двох громадян, які розмовляли за пляшкою пива. Підійшовши ближче, він помітив, як із кишені одного з них визирає гаманець. Недовго думаючи, він спокійно підійшов ближче і непомітно витягнув портмоне, затим так же неспішно пішов далі. Викрадені гроші витратив на свої потреби того ж вечора. 

Наразі слідчі пред’явили чоловіку підозру за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та направили дане кримінальне провадження до суду. За скоєне йому може загрожувати до п’яти років ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: