Біля кордону знайшли мішки із дорогими морепродуктами

01.02.2018

У Середино-Будському районі прикордонники Сумського загону спільно з оперативними співробітниками Держприкордонслужби та УСБУ у Сумській області не допустили незаконне переміщення через російсько-український кордон великої партії товарів народного споживання.

Реалізовуючи завчасно отриману інформацію про можливу протиправну діяльність, отриману від дільничного інспектора прикордонної служби, спільна міжвідомча група неподалік від держрубежу, в лісосмузі в районі населеного пункту Винторівка, виявила товари народного споживання.

Серед складеного біля кордону товару було знайдено 4 мішки з майже 72 кг металу сріблясто-білого кольору, зовні схожого на срібло. Також там знаходилось 11 пластикових упаковок ікри кети та горбуші загальною вагою понад 200 кг.  Крім того, правоохоронці нарахували понад 340 консервних банок з печінкою тріски, горбуші, м’яса крабів, ікри щуки, ікри лососевих та інших рибних консерв і 60 картонних ящиків з сушеною рибою (приблизно1600 штук). Маркування морепродукції свідчить про її російське походження.

Наразі виявлений товар, який правопорушники незаконно перемістили через кордон з території Росії на територію України, встановленим порядком переданий відповідним правоохоронним органам для проведення подальших визначених законодавством заходів. Правоохоронці здійснюють комплекс заходів щодо встановлення осіб, можливо, причетних до протиправної діяльності, повідомляє Держприкордонслужба.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: