Долю зниклого відео із замгубернатора з’ясовує спецкомісія

01.02.2018

Хоча суд закрив провадження по адміністративних матеріалах, складених патрульними поліцейськими на заступника губернатора Сумщини Івана Боршоша за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння, відмова від проходження медичного огляду), справа не вважається завершеною.

Нагадаємо, причиною закриття адмінсудочинства стало ненадання поліцією до суду головного доказу того, що саме Іван Боршош, який мав ознаки сп’яніння, перебував за кермом автомобіля – відеозаписи з нагрудної камери поліцейського, який зупинив машину. Захист стверджував, що за кермом перебувала супутниця чиновника, і саме відеозапис міг би стати вирішальним аргументом в доказі зворотного. Однак серед поданих до суду відеодоказів саме цей запис був відсутній.

Як це могло статися і хто доклав до цього руку? Відповідь на це питання два останніх дні з’ясовувала спеціальна комісія Департаменту патрульної поліції Національної поліції України на чолі з начальником управління моніторингу і аналітичного забезпечення Департаменту Єгором Сигаревим.

Комісія ознайомилася з відеозаписом, який як і раніше зберігається на серверах Управління патрульної поліції в Сумській області, і взяла пояснення у всіх, хто міг бути причетний до даної ситуації. А сумській громадськості залишається тільки чекати, які висновки підуть за цим службовим розслідуванням.

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: