Жінка опинилася замкненою на власному балконі

02.02.2018

1 лютого о 17:48 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про необхідність надання допомоги. У м. Глухів у приватному житловому будинку, що у пров. Павловка, потребувала медичної допомоги та не могла відчинити вхідні двері самотня літня жінка.

На місце події було направлено відділення чергового караулу 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на виклик, рятувальники за допомогою немеханізованого інструменту за лічені хвилини відчинили двері будинку та виявили господарку 1944 р. н., яка лежала на підлозі. Використавши ноші, фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій транспортували жінку до карети швидкої медичної допомоги та передали медпрацівникам.До надання допомоги залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки рятувальників.

А вже о 18:45 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про необхідність ще однієї допомоги. У м. Ромни на вул. Соборній жінка опинилася замкненою на балконі помешкання на другому поверсі багатоквартирного будинку. На місце події було направлено відділення чергового караулу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. За попередніми даними, малолітня донька господарки випадково зачинила маму на балконі, а після прохання відкрити двері не змогла цього зробити. Рятувальники, що прибули на виклик, встановили висувну драбину до балкону, потрапили туди та відчинили двері до оселі.

Незважаючи на перебування на холоді, медична допомога жінці не знадобилася. До надання допомоги було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій, повідомляє Управління ДСНС України у Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: