У Сумах підозрілі пішоходи потрапили під кримінал

02.02.2018

За добу поліцейські викрили одинадцять жителів області у зберіганні наркотиків.

Патрулюючи вулиці міста Суми, в поле зору поліції потрапили одразу декілька місцевих жителів. Чоловіки при появі поліцейських починали поводитись підозріло. Деякі з них змінювали напрямок руху, інші – намагались швидко оминути правоохоронців чи перейти на іншу сторону дороги, а дехто – копошився в кишенях, намагаючись щось сховати. Всіх їх зупинили та перевірили. Підозрюваними виявились семеро місцевих віком від 47 до 25 років, у яких при особистому огляді речей та одягу правоохоронці виявляли згортки з марихуаною та так званий «бульбулятор» і шприци, заповнені опієм ацетильованим. За підрахунками поліції у них вилучили близько 30 грамів наркотиків. 

Інших поціновувачів марихуани виявили в Буринському та Сумському районі, Ромнах та Лебедині. 30-річний буринчанин вдома зберігав 30 грамів наркотиків та пристрій для їх вживання. 40-річний мешканець Лебедина розгулював з двадцятиграмовими «нарковмісними» згортками вулицями міста. А от 38-річного роменчанина та 32-річного жителя Сумського району викрили правоохоронці під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання. 

Всі вилучені речовини працівники поліції направили на експертне дослідження. А у відношенні всіх фігурантів відкрили кримінальні провадження за відповідними частинами ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: