Сумчани тиждень живуть без електроенергії після пожежі в їхньому будинку

02.02.2018

Сумчанин Сергій Тичина розповів, що в їхньому будинку на вул. Петропавлівській, де минулого тижня сталася пожежа, жителям досі не відновили подачу електрики. За словами чоловіка, осередком пожежі стала електрощитова, нарікання на яку були і раніше.

Як пояснив Сергій Тичина, зараз ЖЕК провів нову електропроводку, і чекає поки «Сумиобленерго» встановить лічильники. Однак в прес-службі компанії повідомили, що внутрішньобудинкові мережі багатоквартирних будинків перебувають на балансі та обслуговуванні житлово-експлуатаційних організацій або ОСББ, а «Сумиобленерго» поставляє електроенергію в будинку, після чого вся матеріальна відповідальність переходить на ЖЕК. У прес-службі також запевняють, що готові піти назустріч мешканцям будинку і розглянути можливість надання, наприклад, тимчасових лічильників, але це буде після того, як до них звернеться обслуговуюча організація. Зараз таких звернень не надходило.

Ну, а поки вирішується, хто буде встановлювати лічильники і за чий рахунок, мешканці будинку вже тиждень живуть без електроенергії.

Джерело: https://www.0542.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: