У підвалі сумської багатоповерхівки виявили наркотеплицю

02.02.2018

У ході проведення спеціальних заходів, направлених на боротьбу з наркозлочинністю, в одній з багатоповерхівок на вулиці Гамалія було виявлено цілу плантацію коноплі. «Грядку» у підвалі будинку облаштував 39-річний сумчанин. 

Працював зловмисник наче справжній городник. Утеплив стіни підвалу, влаштував обігрів за допомогою інфрачервоних обігрівачів та цілодобове освітлення. Для своїх улюблених рослин, які висадив у горщики, робив все «по науці»: і ґрунт розпушував, і поливав та підживлював по розкладу, і навіть строго дотримувався вологості повітря, аби «городина» краще розвивалась. Тож і зростали окремі екземпляри висотою до метра і вище.

Та поява поліції вщент зруйнувала плани «городника» на гарний врожай. Під час огляду підвального приміщення працівники поліції, крім 30 рослин коноплі у горщиках, виявили ще й пакунок з сухою, уже готовою до вжитку марихуаною та пристрої для вживання марихуани шляхом паління. 

«Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України, – коментує начальник Сумського відділу поліції Павло Карабута. – Зловмиснику може загрожувати арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: