Підприємство на Сумщині збільшило дохід на 49%

02.02.2018

“Шосткинський казенний завод “Імпульс”, який входить до складу державного концерну “Укроборонпром”, завершив 2017 рік з доходом у розмірі понад 478 млн грн та сплатив більше 76 млн грн податків. Про це повідомляє прес-служба державного концерну “Укроборонпром”.

“Шосткинський казенний завод “Імпульс” завершив 2017 рік з доходом від реалізованої продукції у розмірі 478,1 млн грн та сплатив 76,1 млн грн податків до бюджетів всіх рівнів, в тому числі – 30,9 млн грн до місцевого бюджету. Підприємство з кожним роком нарощує свою потужність, так, дохід від реалізованої продукції, у порівнянні з минулим роком, виріс на 48,7%, а у порівнянні з 2014 – на 264,7%”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що завдяки активним заходам із впровадження технологічних рішень вдалося досягти значного заощадження енергоресурсів, у першу чергу – природного газу. Якщо у 2003 році “Імпульс” споживав 8,1 млн куб. м газу, то зараз у чотири рази менше 1,8 млн куб. м. При цьому за цей же період випуск продукції був збільшений майже у 10 разів.

Як відомо, Шосткинський казенний завод “Імпульс” є унікальним підприємством та одним з небагатьох у світі, яке у замкнутому циклі виготовляє детонатори, капсулі та інші елементи для різних видів боєприпасів, саме це підприємство є однією з головних складових у програмі створення повного циклу українського виробництва боєприпасів різних видів. У минулому році “Імпульс” продовжив свою роботу над проектом “Ракетний щит”, у тому числі, у проекті розробляється далекобійне високоточне озброєння “Вільха”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: