Сумчани просять новий тролейбусний маршрут

02.02.2018

Звернення щодо запровадження нового маршруту з’явилось на сайті Єдиної системи місцевих петицій. Його автор Марина Терещенко просить міську владу запровадити тролейбусний маршрут «Аеропорт – вул. Ковпака», бо маршрутка №20 постійно переповнена і не може забезпечити потреби мешканців Курського мікрорайону.

“Пропонуємо організувати рух тролейбусів за маршрутом: вул. Ковпака – Аеропорт, оскільки Курський мікрорайон дуже заселений, за цим напрямком курсує єдине маршрутне таксі – № 20, яке завжди переповнене. Уже на зупинці «вул. Металургів» важко зайти в маршрутку.

Варто взяти також до уваги те, що за цим маршрутом знаходяться такі важливі об’єкти: школа № 10, Центральний ринок, Банківська академія, обласне управління Національної поліції, Будівельний коледж, завод «Горобина», Центральна міська лікарня і травмпункт, Кадетський корпус, військкомат, Дитяча стоматологічна поліклініка, СНАУ та ін. Особливо важко добиратися на роботу в години «пік».

Тому пасажири щоранку здійснюють «подвиги», штурмуючи свій транспорт. Проте за бортом залишається багато людей, які змушені запізнюватися на роботу. Впевнені, що тролейбус зміг би значно розвантажити наплив пасажирів на маршрутку і допоміг би сумчанам вчасно добиратися до роботи, у навчальні та лікувальні заклади”, – написала сумчанка.

Петицію вже підписало 14 чоловік із необхідних 250. До завершення голосування лишилось 45 днів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: