Патрульні показали, як ловили “людину-павука”

02.02.2018

Як ми вже повідомляли, у Сумах  вчергове рятували героя-коханця, якого раніше знімали з 15-метрової берези. Цього разу чоловік, знаходячись під дією наркотиків, опинився поміж двома балконами на 6 поверсі багатоповерхівки.

Поліцейські викликали рятувальників та швидку. Не гаючи часу, вони побігли в під’їзд будинку та почали обходити всі квартири, адже зайві хвилини та будь-яких невірний рух незнайомця міг коштувати йому життя.

На щастя, господарі квартири на 5 поверсі відчинили двері та впустили поліцейських.

«На балконі квартири я зняв одне з вікон та почав говорити з чоловіком. Він не йшов на контакт, при цьому було помітно, що його поведінка не відповідає обстановці. Мені навіть здається, що він не розумів, де зараз та що взагалі відбувається з ним. Декілька разів він просто хотів продовжити спускатися вниз, водночас, навіть не дивився чи є місце куди стати», — розповідає інспектор 3-ї роти батальйону Управління патрульної поліції в Сумській області Олександр Андрєєв.

Чоловік навіть не намагався піти на зустріч патрульним, але після тривалих перемовин, він усе ж став на раму відчиненого вікна. У цей момент патрульний Олександр спрацював швидко — схопив його та потихеньку затягнув у помешкання.

Задля забезпечення безпеки власників квартири, врятованого чоловіка та поліцейських до громадянина були застосовані кайданки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: