У нічній аварії постраждали водій і пасажир мікроавтобусу

03.02.2018

2 лютого близько 22.23 години зі служби «102» до чергової частини Роменського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими, яка сталась в Ромнах по вулиці Сумській напроти приміщення лісгоспу. На місце події негайно була направлена слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції.

За попередніми даними, при зустрічному роз’їзді сталось ДТП між вантажівкою «Daf F 12», якою керував 38-річний сумчанин та мікроавтобусом «ГАЗ 2705-414», за кермом якого знаходився 45-річний киянин. Обидва транспортні засоби отримали механічні ушкодження.

Крім того, в результаті даної події, водій «Газелі» отримав ушкодження голови та осколкові поранення в районі обличчя. Другим потерпілим виявився його 38-річний пасажир, який отримав забій шийно-грудної клітини. Обом чоловікам була надана медична допомога в місцевій лікарні, після чого вони були відпущені до дому.

Слідчими вже призначено ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлено причини автопригоди. Наразі перевірка триває.

Поліція звертає увагу всіх учасників дорожнього руху, щодо неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Обираючи швидкість руху вашого транспортного засобу, враховуйте стан дорожнього покриття та погодні умови, аби вчасно зреагувати на зміни в дорожній обстановці та мати час для маневру до повної зупинки автомобіля.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: