На Сумщині знайшли мумію у звичайній квартирі

03.02.2018

Як ми вже повідомляли, у Путивлі у звичайній квартирі  знайшли труп 3-річної давнини. Дивно, але сусіди не відчули ніяких ознак розкладання тіла. Коли все ж знайшли муміфіковане тіло? І чому так довго ніхто не турбувався про 41-річного господаря?

Сусід померлого Альберт Борисович помітив на стіні протікання, це наштовхнуло на пошуки причини. Викликали дільничного інспектора та з дозволу колишньої тещі виламали двері. Коли потрапили до помешкання, одразу відчули сморід, але запаху розкладу тіла, тління не було. Тіло чоловіка, повністю висохле, лежало на ліжку під ковдрою.

“У гаманці померлого – квитанції, які датовані 2014 роком. Під час огляду місця події слідів, які б вказували на насильницьку смерть, виявлено не було. Обстановка в квартирі була не порушена “, – розповідає слідчий Путивльського відділення поліції Анастасія Данченко.

Сусіди кажуть, що померлий мешкав сам, часто їздив на заробітки за кордон. Його син разом із матір’ю живуть не в Україні, в новій родині.

“Він був буйний, то нап’ється, то скандалить. Я ходив із ним свариться, бо 3 години ночі, спати треба, а він там гупає. Бійки, таке…У нього є сестра, але якщо ми в очі її не бачили, не знали, як вона виглядає, кому він був потрібен, таке щастя?” –  Альберт Борисович.

Інша сусідка Марія Сергіївна говорить: усі думали, що він загинув у Москві на заробітках.

Джерело: http://ntn.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: