Під Сумами горів будинок з людиною

04.02.2018

На лінію екстреного виклику “101” надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Тургенєва в селі Над’ярне Сумського району.

За попередньою інформацією, у будинку проживав самотній господар. Через стан здоров’я, йому було важко самостійно пересуватися. Щовечора сусіди провідували чоловіка. Вкотре завітавши до односельчанина, у його будинку було виявлено сильне задимлення. Про подію жителі села повідомили родичів власника помешкання, які в свою чергу звернулися за допомогою до пожежників.

До місця події першими на пожежному автомобілі прибули двоє працівників місцевої пожежної команди села Миколаївка. Під час проведення розвідки вони встановили, що в одній із кімнат на дивані горить матрац, а в сусідній кімнаті на підлозі знаходиться непритомний господар. Чоловіка негайно винесли на свіже повітря. З діагнозом отруєння чадним газом, його госпіталізували до Сумської міської клінічної лікарні.

Співробітники місцевої пожежної команди локалізували пожежу в 19:02, ліквідували — в 19:07. Причина пожежі встановлюється

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: