Жінка викрала з магазину …10 пляшок шампуню

05.02.2018

Тільки впродовж вихідних днів працівники поліції Сумщини викрили чотирнадцять злочинів привласнення чужого майна.

Так,  оперативники Путивльського відділення поліції викрили двох місцевих жителів. І якщо 44-річну жінку підозрюють в крадіжці металевих виробів із домогосподарства свого 57-річного сусіда, 40-річний путивлянин обікрав 28-річного приятеля, у якого гостював та поцупив планшет.

Ще двох зловмисників вирахували працівники Недригайлівського відділення поліції. Вони викрили 63-річного чоловіка, що з території місцевого агролісгоспу викрав залишену без нагляду бензопилу, та 27-річну жінку, яка з супермаркету побутової хімії вкрала 10 пляшок шампуню на суму понад тисячу гривень.

Вирішив обікрасти місцевий магазин і 21-річний житель Охтирки, який спокусився на ТВ-тюнер. А п’ятеро жителів Путивльського, Середино-Будського, Ямпільського та Тростянецького району «погоріли» на крадіжці у своїх товаришів, з якими того дня відпочивали. Троє з них обікрали своїх товаришів, коли перебували у них вдома, ще двоє обікрали свого приятеля під час застілля. Серед викраденого – планшет, мобільні телефони, гроші та навіть запчастини до холодильника.

Трьох автолюбителів виявили і дільничні Роменського та Глухівського відділу поліції, що викрили зловмисників віком від 39 до 25 років, у яких вилучили крадені автозапчастини. А от конотопські дільничні завадили 34-річному місцевому жителю обікрасти 65-річну жінку, з підвалу якої той намагався поцупити дві пари лиж та інший спортивний інвентар.

За всіма даними фактами в поліції відкриті відповідні кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, в рамках яких правоохоронці перевірять всіх підозрюваних на причетність до інших подібних майнових злочинів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: