Конотопський “Авіакон” відкрив сервісний центр у Бангладеші

05.02.2018

Конотопське ДП “Авіакон”, спільно з ДК “Укроборонпром” відкрили у Народній Республіці Бангладеш сервісний центр з ремонту гелікоптерів МІ-8/МІ-17.

Як повідомляється на сайті “Укроборонпрому”, у 2013-2014 роках на “Авіаконі” проводився ремонт гелікоптерів із Бангладешу, під час якого представники цієї країни набували у Конотопі власного досвіду з ремонту вузлів та агрегатів авіаційної техніки.

З відкриттям сервісного центру регламентні роботи, а також проведення капітального та відновлювального ремонту фюзеляжу гелікоптерів Мі-8/Мі-17, будуть здійснюватись безпосередньо на території замовника, до чого прагнуло командування ВПС Бангладеш. У сервісному центрі на постійній основі також перебуватиме і гарантійна бригада підприємства “Авіакон”.

“Відкриття сервісного центру є визнанням якості послуг, що надає своїм партнерам Україна при проведенні капітально-відновлювальних робіт військової техніки радянського виробництва. За часів Радянського Союзу конотопське підприємство “Авіакон” якраз і було створено для того, аби проводити ремонт, а згодом – і модернізацію гелікоптерів типу Мі-24, Мі-8 та їхніх експортних версій. Наш завод має усі необхідній можливості, усе необхідне устаткування, документацію та фаховий персонал для того, аби проводити роботи з ремонту, здійснювати комплексне сервісне обслуговування військових вертольотів, а також навчати іноземних фахівців”, – наголосив директор підприємства “Авіакон” Ігор Марченко.

Джерело: 05447.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: