Поліція розслідує крадіжку, якої, можливо, і не було

05.02.2018

До Глухівського відділу поліції звернувся 47-річний чоловік з повідомленням про крадіжку. За словами заявника, у зникненні філателійного альбому, старовинної монети, машинки для стрижки, лазерного рівня та двох вудок він обґрунтовано підозрює свого приятеля, який напередодні гостював у нього вдома.

Як з‘ясували полісмени, товариші тривалий час спілкувалися за чаркою спиртного. І зникнення свого майна господар помешкання виявив лише наступного дня, коли протверезів. Поцуплені речі й справді знайшлися вдома у підозрюваного. Однак молодий чоловік пояснив: жодної речі він не крав, просто п‘яний товариш сам віддав йому їх, аби продати через Всесвітню мережу за якомога вигіднішою ціною.

Відтак, за фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка), у рамках якого слідчі встановлюють справжні обставини та причини скоєного. Вилучені речі вже повернуті власнику. Приятелів же, котрі й до цього часу доводять один одному свою правоту, врешті-решт розсудить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: