У Сумах згоріла автівка

05.02.2018

У Сумах пожежники ліквідували загоряння легкового автомобіля. Подія сталася сьогодні, 5 лютого.

О 12:12 на лінію екстреного виклику «101» надійшла інформація про пожежу легковика на території автокооперативу на вул. Рубіжні в м. Суми. На місце події було направлено відділення чергових караулів 3-ї та 1-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

За попередніми даними, до приїзду підрозділів Служби порятунку власник ВАЗ-2108 самостійно викотив автомобіль із гаража і намагався загасити вогонь за допомогою вогнегасника, але потрібного результату це не принесло. Уже за 8 хвилин пожежники прибули на виклик і встановили, що полум’ям охоплено моторний відсік і передню частину салону легковика.

О 12:22 пожежу було локалізовано, не допустивши подальшого поширення, о 12:41 – ліквідовано. Усього на гасіння було залучено 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок загоряння знищено моторний відсік, лобове скло, значно пошкоджено салон автомобіля. За попередніми висновками фахівців, ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі автомобіля.

Нагадаємо, сьогодні у Сумах горіла ще одна автівка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: