За скільки Саакашвілі купує простих українців?

05.02.2018

Від 140 до 250 гривень – такою є «такса» за участь у мітингу на підтримку імпічменту діючого Президента України, організованого Міхо Саакашвілі. Журналісти провели ціле розслідування, щоб дізнатися детально про те, як і «за скільки» проходив мітинг у неділю в столиці.

А все розпочалося з того, що ветеран АТО Олександр Погребинський опублікував у себе на сторінці у фейсбуці пост про те, що він біля метро побачив людину, що роздавала листівки Саакашвілі «Імпічмент». Він запитав у цієї особи, як можна і йому «підзаробити».

АТОвцю озвучили суму, яку він зможе отримати за участь у мітингу: з 8:00 до 13:00 – 140 грн, з 9:00 до 20:00 – 250 грн. Крім того, на газеті написали номер телефону координатора, з яким варто зв’язатися для уточнення детальної інформації щодо недільного мітингу.

Подумавши, що цей пост є непоганим приводом для розслідування, журналіст і блогер Мирослав Олешко вирішив подзвонити за вказаним номером і дізнатися, як саме організатори «так званого» мітингу збирають на акцію «прихильників Міхо».

У ході свого невеличкого розслідування журналіст фіксував на відео не лише усі розмови із координаторами протестної акції, а й сам факт передачі коштів мітингуючим.

Також він розповів, що найбільше його вразило те, що якщо його «зв’язкові » передавали йому гроші у під’їзді будинку, то інші координатори робили це просто на вулиці, навіть не криючись. Перегляньте відео, побачене вас здивує і шокує.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: