Стало відомо, чому батько вбив власного сина

05.02.2018

За клопотанням Глухівського відділу Шосткинської місцевої прокуратури 51-річному чоловікові, який позбавив життя власного сина, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Нагадаємо, трагедія сталась 2 лютого 2018 року близько 01 год. 30 хв. у  с. Суходіл Глухівського району. До батька підійшов 18-річний син, який почав просити гроші на придбання спиртного. Це була звична ситуація, оскільки чоловіки зловживали спиртним і частенько, підігрівшись алкоголем, сварились. Однак цього разу сварка закінчилась смертю для молодшого і кримінальною відповідальністю для старшого. Розлючений батько схопив сокиру та наніс синові близько трьох ударів по голові. Про скоєне чоловік розповів своїм сусідам, які й викликали поліцію.

«Затриманому повідомлено про підозру в умисному вбивстві свого сина. Його дії кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України. За скоєне чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі», – повідомив заступник керівника Шосткинської місцевої прокуратури Ігор Ступник.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: