У Сумах не можуть встановити: труїли собак чи ні

06.02.2018

Минулого тижня Суми сколихнула новина про те, що в різних куточках міста почали знаходити тіла мертвих собак. Кінолог КП «Центр догляду за тваринами» припустила, що причиною загибелі тварин могло бути отруєння отрутою. У зв’язку з резонансом події міський голова доручив поліції розібратися в тому, що відбувається. Але, на жаль, віз і нині там.

– Нещодавно з’явилася інформація, що знову потруїли собак. Ми можемо знайти цих людей ?, – поцікавився міський голова у представника міськвідділу поліції ГУНП в Сумській області під час вчорашньої апаратної наради в мерії.

– Дійсно на даний момент надходять повідомлення про загибель собак. Але потруїли їх чи ні, ми точно сказати не можемо, оскільки на території України жодна установа не проводить подібної експертизи через відсутність ліцензії. Можна провести експертизу тільки на сказ, ну а підтвердити або спростувати факт отруєння собак на даний момент Сумський відділ поліції не може, – повідомив представник правоохоронних органів.

– Ну, тоді давайте перекваліфікуємо в іншу статтю – замах на життя собаки. Собака не жива. Потруїли їх або вбили … Потрібно знайти людей, які це роблять, і на минулій апаратній нараді я про це говорив. Зараз знову надходять повідомлення. За адресою Набережна р. Стрілки, 38 знову знайшли мертву тварину.

У поліції вчергове пообіцяли розібратися.

Джерело: https://www.0542.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: