Мерія Сум не збирається ремонтувати страшну дорогу

06.02.2018

Мерія Сум відповіла на електронну петицію стосовно ремонту дороги по вул. Івана Сірка – на відрізку дороги від будинку №2 до №14.

“За наданою інформацією управління капітального будівництва і дорожнього господарства Сумської міської ради, відповідно до звернень мешканців, підприємств, організацій, депутатських запитів було сформовано перелік прибудинкових доріг, які включають у себе до 400 об’єктів. Управління постійно надає пропозиції до міського голови та депутатського корпусу Сумської міської ради стосовно відбору пропозицій по впровадженню їх в життя.

Перелік об’єктів на 2018 рік вже сформовано в межах виділеного фінансування. При виділенні додаткових коштів дорога буде включена до титульного списку. У разі недостатнього фінансування капітальний ремонт буде заплановано на 2019 рік.

В частині встановлення освітлення по вул. Івана Сірка, повідомляємо, що мережі зовнішнього освітлення зазначеної ділянки відсутні, а тому потрібно їх нове будівництво. Титульним списком по капітальному ремонту зовнішнього освітлення на 2018 рік кошти на капітальний ремонт зовнішнього освітлення по вул. Івана Сірка (на ділянці дороги від будинку №2 до №14) не передбачені.

При внесенні змін до міського бюджету буде розглянуто можливість капітального ремонту зовнішнього освітлення по вулиці Івана Сірка (на ділянці дороги від будинку №2 до №14)”, – відповів в.о. міського голови з виконавчої роботи Володимир Войтенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: