У Ромнах обікрали немічну пенсіонерку

06.02.2018

До Роменського відділу поліції із заявою про крадіжку звернулася 68-річна жителька міста. Старенька пояснила, що вдень виявила відсутність свого металевого візка вартістю 300 гривень, що стояв на порозі біля будинку. Ним вона доправляла додому різні покупки, адже в руках носити сумки їй було вже важко. 

Поліцейські з‘ясували, що вдень до жінки на подвір’я заходив невідомий чоловік і цікавився, чи не здає вона в оренду житло. Оскільки візочок зник саме після візиту незнайомця, правоохоронці припустили, що саме він міг бути причетним до крадіжки. За словами заявниці полісмени склали портрет підозрюваного і провели відповідні перевірки, у результаті яких вийшли на слід злодія. Ним виявився раніше судимий за корисливий злочин 34-річний житель міста, котрий і справді виявився причетним до зникнення візка. 

Як з’ясувалося, підозрюваний справді шукав нагоди зняти собі житло. Того дня, зайшовши на подвір‘я потерпілої, побачив біля ганку візочок. Оскільки поруч нікого не було, він виніс його на вулицю, а сам повернувся поговорити з господаркою, що саме з’явилася біля будинку. Після бесіди він спокійно собі пішов далі, не забувши «прихопити» чужу річ. Возика він збув своїм знайомим, а на виручені кошти придбав спиртне. 

Наразі слідчі оголосили раніше судимому роменчанину підозру за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та направили дане кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду. За скоєне йому може загрожувати до п’яти років ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: