На Сумщині зник випущений під заставу автоділок

06.02.2018

За клопотанням прокуратури Сумської області ухвалою суду в дохід держави звернуто заставу в розмірі 135 тис. грн, що була сплачена за звільнення підозрюваного з-під варти.

Як уже повідомлялось раніше, у рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 КК України прокуратурою Сумщини спільно зі співробітниками поліції в серпні 2017 року затримано жителя Глухівського району, який намагався за 200 доларів США підкупити начальника відділу Сумського прикордонного загону за перевезення автівки поза митним контролем, а також домовлявся про подальшу «співпрацю».

За клопотанням прокуратури чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю звільнення під заставу в розмірі 135 тис. грн. Родина затриманого сплатила зазначену суму, відтак підозрюваний був звільнений з покладенням на нього певних обов’язків. У порушення вимог закону підозрюваний у вересні 2017 року за викликом до слідчого не прибув, змінив місце проживання й дотепер його місцеперебування невідоме.

Як повідомив прокурор відділу прокуратури Сумської області Максим Алєксєєв, на даний час підозрюваний оголошений у розшук. Водночас за порушення покладених на нього зобов’язань у дохід держави за клопотанням прокуратури перераховано заставу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: