На сумську “Романтику” витратять ще 7 мільйонів

06.02.2018

На початку квітня в Сумах розпочнуть капітально ремонтувати прибудинкові території, перелік яких на 2018 рік може бути дещо розширений. Про це під час брифінгу 6 лютого повідомив начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій Шилов.

За словами посадовця, до затвердженого на початку січня переліку об’єктів капітального ремонту прибудинкових територій, до якого увійшли 102 об’єкти, ще можуть додаватись адреси. «З початком реалізації ініціативи «Євродвір» багато хто скептично оцінював нашу роботу. Нині ж сумчани самі звертаються до міського голови з проханням відремонтувати їм внутрішньодворові території. Тому не виключено, що будуть створені додаткові списки, до яких увійдуть об’єкти, які перебувають у найбільш занедбаному стані», – повідомив Віталій Шилов.

Начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства розповів, що на сьогодні готово 50% проектно-кошторисної документації на 102 об’єкти. Половина з них піде через систему публічних закупівель ProZorro.

Зупинився керівник управління капітального будівництва та дорожнього господарства і на тих значимих інфраструктурних об’єктах, де роботи продовжать і тільки розпочнуть. Зокрема далі ремонтуватимуть МЦ «Романтика», стадіон «Авангард». На цей рік з міського бюджету на ці об’єкти передбачено по 7 млн грн і 4 млн грн відповідно.

Також у 2018 році управління має реалізувати в рамках громадського бюджету сім цьогорічних проектів та закінчити один із минулорічних у дитячому парку «Казка».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: