Водію, постраждалому в ДТП, терміново потрібні донори

06.02.2018

Як ми повідомляли, сьогодні, 6 лютого, о 6.50 на автодорозі Суми-Конотоп неподалік від с. Степанівка Сумського району сталася жахлива ДТП.

Унаслідок зіткнення рейсового автобусу “Новосуханівка-Суми” з легковим автомобілем “Ауді” тяжко постраждав водій легковика – 22-річний житель с. Степанівка Рубан Євген Олегович. Зараз він знаходиться на операційному столі у Сумській обласній лікарні. У Євгена сильна внутрішня кровотеча, для порятунку його життя терміново потрібна донорська кров.

“Просимо всіх, хто має таку можливість, прийти до Сумського обласного центру служби крові та здати компоненти крові на користь Євгена. Особливо потрібна кров групи 4+. Але якщо у вас інша група крові – ви також можете допомогти врятувати життя. Здані вами компоненти крові будуть враховані у грошовому еквіваленті, і Євген отримає ті препарати крові, які йому потрібні, безкоштовно. Обов’язково повідомте реєстратора, що ви здаєте компоненти крові для Євгена Рубана, що знаходиться в обласній клінічній лікарні.

Чекаємо за адресою: м. Суми, пр. Громадянський, 2. Тел. рідних Євгена для довідок: 0669751234, Катерина. Не будьте байдужими, лихо на дорозі може трапитися з кожним!”, – пишуть на сторінці Сумського обласного центру служби крові у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: