У Сумах затримали чоловіка із наркотиками, замотаними ізолентою

07.02.2018

6 лютого, близько 19-ї години, під час патрулювання вулиці Леоніда Бикова екіпаж групи тактично-оперативного реагування патрульної поліції помітив двох підозрілих громадян, які різко змінили напрям руху, коли поблизу них проїздив екіпаж поліцейських.

Інспектори вирішили поговорити з чоловіками, аби встановити причину їх дивної поведінки. Під час спілкування один із чоловіків поводився стривожено, водночас намагався якомога швидше закінчити розмову з поліцейськими.

Схвильовано він відповідав і на запитання вартових порядку про наявність заборонених обігом речовин. І це було не дивно, адже під час поверхневої перевірки в нього виявили 14 згортків замотаних ізолентою. До того ж, у нього було виявлено 4 мобільні телефони та 5 банківських карток.

Як з’ясувалося, у 3 згортках знаходилася порошкоподібна кристалічна речовина, схожа на амфетамін, а в інших 11 згортках кристалічна речовина, схожа на наркотичну сіль.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Слідчі вилучили вказані предмети. Наразі триває слідство.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
14.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині обстріляли 8 громад
14.05.2024 Наслідки обстрілів Сумщини за минулу добу
14.05.2024 Угроїди обстріляли з артилерії: пошкоджені житлові будинки і електромережа
14.05.2024 Сумчани допомогли патрульним зупинити вщент п’яного водія Renault Megane
14.05.2024 Дружина загиблого у Краснопільській громаді розповіла про обстріл, що застав сім’ю на подвір’ї
14.05.2024 У Шостці провели акцію протесту проти безпідставного нарахування плати за опалення місць загального користування

Коментарі: