На Сумщині онука підозрюють у жорстокому вбивстві діда

07.02.2018

До чергової частини Буринського відділення поліції зателефонувала медичний працівник, і повідомила про смерть 86-річного місцевого пенсіонера. Попередньо старий помер, вдарившись під час падіння на грубку. Однак працівники поліції, котрі виїхали на повідомлення, взяли під сумнів таку причину смерті, оскільки на закривавленому тілі померлого були явні ознаки того, що його жорстоко побили.

Думку правоохоронців підтвердила проведена судово-медична експертиза, за висновком якої смерть чоловіка настала внаслідок чисельних тілесних ушкоджень: закритої черепно-мозкової травми, здавлення речовини головного мозку, субарахноїдальних крововиливів із проривом крові у бокові шлуночки мозку, перелому кісток носу, перелому під’язикової кістки, перелому грудної кістки, множинних переломів ребер.

Відтак, за даним фактом наразі відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 КК України (навмисне вбивство).

Вже під час першочергових слідчих дій під підозру потрапив онук померлого, 31-річний чоловік, який в минулому вже був судимий за нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень та хуліганство. Молодик через непорозуміння у своїй родині кілька останніх місяців проживав у свого діда. Як встановило слідство, того дня між ними сталася сварка, в ході якої онук силою став доводити діду свою точку зору. Сам же підозрюваний відмовляється давати поліції будь-які свідчення.

Суд обрав затриманому молодику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, й нині він знаходиться у слідчому ізоляторі. Слідство в рамках відкритого кримінального провадження остаточно з‘ясовує обставини та причини скоєння злочину.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: