Сумчани прийшли до Войтенка з приводу “євродвору”

08.02.2018

Перший заступник міського голови Сум Володимир Войтенко і заступник міського голови Віра Мотречко провели особисті прийоми громадян. Віце-мер отримав від сумчан чотири звернення. Два з них стосувалися ремонтних робіт, а саме благоустрою та ремонту дороги на прибудинковій території будинку № 6 і № 4 по вул. Рибалко та ремонтних робіт дороги прибудинкової території за програмою «Євродвір» по вул. Кузнечній. Дані питання посадовець спрямував до управління капітального будівництва та дорожнього господарства, аби там включили ці об’єкти до додаткового титульного списку.

Також до першого заступника звернулися мешканці з проханням надання допомоги у приватизації земельної ділянки та поліпшення житлових умов. Обоє запитувачі одразу ж отримали всі необхідні роз’яснення.

До Віри Мотречко на особистий прийом звернулись дві сумчанки.

Вони прохали заступницю міського голови посприяти у вирішенні питань, які належать до компетенції управління освіти і науки. Мова йшла про навчання дітей у НВК № 41 «Райдуга», зокрема, щодо влаштування дитини однієї із заявниць до 1-го класу та можливості залишення на навчання дитини іншої. Заступник міського голови доручила управлінню освіти і науки спільно з адміністрацією НВК № 41 зайнятись вирішенням обох цих питань.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: