Дорогою в Суми зник молодий чоловік

08.02.2018

Білопільським відділенням поліції розшукується безвісно зниклий громадянин Петренко Олександр Вікторович, 1987 р.н., мешканець селища Миколаївка Білопільського району. Поліція встановлює місце знаходження зниклого і розраховує на допомогу небайдужих громадян.

Розшукуваний 6 лютого близько 06:40 годин поїхав на потязі в напрямку міста Суми з місця проживання та до теперішнього часу не повернувся. Зі слів родичів, зниклий чоловік останній раз телефонував з обласного центру того ж дня близько 14:00 годин, а вже ввечері телефонний зв’язок з ним був втрачений.

На вигляд чоловіку близько 30 років, середньої статури, зростом близько 170-175 см, волосся хвилясте, темного кольору.

Був одягнений у чорну куртку, сині джинси, взутий у чорні кросівки із жовтою підошвою. Та мав при собі рюкзак чорного кольору.

Має особливі прикмети: на правій руці не згинається через травму середній палець.

Поліція закликає всіх громадян, яким відома будь-яка інформація про зниклу людину, що допоможе в його розшуку, повідомити до Білопільського відділення поліції за адресою: вулиця Соборна будинок 76 або за телефонами: (05443) 9-12-80 до чергової частини та на мобільний 066-592-95-39 до сектора кримінального розшуку, або на цілодобову лінію служби «102». 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: