Екс-начальника поліції оштрафували на 10 тисяч грн

08.02.2018

Колишній начальник поліції Конотопа Олексій Нештенко отримав більш ніж 10000 грн штрафу та позбавлення прав на 1 рік. Про це повідомляє Фейсбук-спільнота “Конотоп Інфо” з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Зауважимо, в Реєстрі ім’я засудженого не вказується, але усі інші факти справи збігаються. Нагадаємо, інцидент стався в ніч з 4 на 5 листопада в Сумах. Увагу патрульних привернув автомобіль, що знаходився прямо на пішохідному переході. Патрульні підійшли до автомобіля, щоб поговорити з водієм. У нього виявилися ознаки алкогольного сп’яніння, однак від огляду на місці або в медустанові він відмовився. Патрульні склали на водія два протоколи — за порушення стоянки і відмову від огляду. Водієм виявився  начальник Конотопської поліції Олексій Нештенко.

Суд постановив визнати його винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, та накласти адміністративне стягнення у вигляді штрафу на користь держави в сумі 10200 грн. з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік”.

Джерело: https://www.05447.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: