“Соцпрацівниця” вкрала у пенсіонера 15 тисяч гривень

08.02.2018

До Шосткинського відділу поліції звернувся 91-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що вдень до нього приходила працівниця соціальної служби, після візиту якої з його будинку зникли 15 тисяч гривень.

За вказаною адресою виїхали працівники поліції, які під час бесіди з дідусем дізнались, що довірливий чоловік сам впустив до своєї оселі незнайомку. Жінка навіть посвідчення йому продемонструвала, але через поганий зір він не розгледів, що там написано. Розмовляючи з нею, він витяг зі схованки гроші. Тоді так звана соцпрацівниця і повідомила дідусю про неіснуючу грошову реформу та про те, що гривня вже вийшла з обігу, яку потрібно замінити на нові Євро. 

Перевівши розмову з грошової реформи на іншу тему, відвідувачка попросила пенсіонера показати їй і електропроводку, щоб перевірити її справність. Жінка постійно відволікала чоловіка різними розмовами. Потім вони пішли до господарських приміщень, розташованих у дворі домогосподарства, а після так званої ревізії вона пішла. Коли ж пенсіонер повернувся до будинку та перевірив свої гроші, виявив зникнення 15 тисяч гривень. 

У поліції за даним фактом вже відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», в рамках якого ведуться пошуки зловмисниці

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: