У лікарні обікрали кілька кабінетів

08.02.2018

Працівники Середина-Будського відділення поліції оперативно розкрили ряд крадіжок з кабінетів місцевої районної лікарні та затримали крадія. Зловмисником, який спокусився на чуже, виявився 55-річний житель Маріуполя, який знаходився в розшуку за вчинення низки кримінальних та адміністративних правопорушень.

Цього разу чоловік, зайшовши до приміщення центральної районної лікарні, помітив, що медичні працівники, виходячи з кабінетів, не закривають їх на ключ. Зрозумівши, що з цього можна отримати певну вигоду, зловмисник, дочекавшись, поки у незамкненому кабінеті нікого не залишиться, зайшов усередину та із сумки, покинутої медсестрою на стільці, поцупив 350 гривень. Залишившись ніким не поміченим, чоловік примудрився скоїти ще дві крадіжки з інших кабінетів лікарні, витягнувши із залишених без нагляду дамських сумочок медперсоналу 250 та 300 гривень. Та тут удача відвернулася від крадія – його помітили люди і викликали правоохоронців.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За крадіжку, вчинену повторно, зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: