У Сумах під магазином сталася бійка

08.02.2018

Близько опівночі до поліції звернувся житель Ковпаківського мікрорайону та повідомив, що став жертвою грабіжників. Як з’ясувалося, він разом з двома чоловіками з цього ж району «пригощався» алкоголем неподалік від магазину по вулиці Ковпака, 63.

Пізньої ночі, коли випито було вже більш ніж достатньо, двоє товаришів по чарці раптом стали пред’являти якісь претензії третьому, а за мить почали бити його і відібрали у чоловіка золотий ланцюжок, мобільний телефон та наручний годинник. Продавці магазину натиснувши «тривожну кнопку» викликали поліцію.

Групі реагування поліції охорони знадобилися лічені хвилини, щоб на місці злочину затримати зловмисників. Ними виявилися два приятеля 37 та 29 років, які вже потрапляли в поле зору поліції за дрібні правопорушення, пов’язані з пиятикою у громадських місцях. І якщо раніше чоловіки притягалися за це до адміністративної відповідальності, цього разу алкоголь підштовхнув їх до вчинення кримінального злочину. Відібраний у потерпілого золотий ланцюжок, вагою 14 грам, грабіжник уже навіть встиг одягнути собі на шию і завзято почав доводити правоохоронцям, що ця річ його. У присутності понятих речові докази правоохоронці вилучили.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Обом чоловікам вже повідомили про підозру.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: