Біля супермаркету п’яний чіплявся до людей

08.02.2018

На лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поблизу супермаркету на вулиці героїв Крут у нетверезому стані чіпляється до людей.

Охоронці порядку за кілька хвилин прибули на місце події, де дійсно виявили вказаного чоловіка. Він знаходився в нетверезому стані та агресивно ставився до оточуючих. Поліцейські провели з ним роз’яснювальну роботу та повідомили, що будуть складати на нього адміністративні матеріали. У цей час чоловік почав нервувати та надалі намагався позбутися невеликого пакетика, який тримав у кишені. Як з’ясувалося, у ньому знаходилися замотані у фольгу ще два таких пакетики з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

Вартові порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції та склали на порушника порядку постанову за ст. 178 (розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв або поява у п’яному вигляді у громадських місцях) КУпАП.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: