У Сумах безробітним пропонують військові контракти

08.02.2018

7 лютого відбувся інформаційний семінар для безробітних громадян з орієнтації на військову службу за контрактом за участі заступника військового комісара Сумського міського військового комісаріату підполковника Сергія Монукала, старшого офіцера відділення з добору в Сумській області Державної прикордонної служби України молодшого лейтенанта Олександра Вареника та заступника командира 6-ї гаубичної самохідно-артилерійської батареї 2-го гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону В/Ч А3091 у м. Бердичів лейтенанта Романа Нижника.

Учасники семінару ознайомилися з порядком відбору громадян на військову службу за контрактом та до резерву Збройних Сил України, а також з умовами праці, грошовим забезпеченням, перспективами кар’єрного росту, особливостями пенсійного та медичного забезпечення військовослужбовців, забезпечення соціальними гарантіями військовослужбовців та членів їх сімей.

Присутніх поінформували з військовими та цивільними професіями, які користуються попитом у військових частинах. Усіх бажаючих поповнити лави Збройних Сил України запросили до військового комісаріату для подальшої співбесіди.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: