У Сумах поліція впіймала “любителя” косметики

08.02.2018

Поліція Сумщини за добу розкрила 15 крадіжок із 19 скоєних. У Сумах місцеві поліцейські викрили 34-річного «магазинного крадія», який, перебуваючи в промтоварному магазині, намагався потайки винести косметику на загальну суму 617 гривень.

На подібному майновому злочині попався й 57-річний конотопчанин, який поцупив пляшку дороговартісного спиртного ціною в 284 гривні з місцевого продмагу.

А ось 56-річний житель С. Буди скоїв викрадення не в магазині, а поряд з ним. Чоловіку впав у око припаркований поряд з торгівельним закладом велосипед. Скориставшись відсутністю поряд власника, зловмисник поцупив двоколісник. Але скористатись «трофеєм» йому завадили поліцейські, які оперативно відшукали і зловмисника і його «здобич».

У скоєнні одразу двох крадіжок підозрюється 30-річний охтирчанин. Поліцейські вже встановили його причетність до викрадення зварювального апарату з підсобного приміщення одного з домогосподарств райцентру та до викрадення металевих виробів з території місцевого будівельного підприємства. Наразі в рамках відкритих кримінальних провадженнях слідчі поліції підозрюваного на причетність до скоєння аналогічних злочинів в регіоні.

Трьох «мисливців за металом» викрили поліцейські Серединобудського району. Так, на крадіжці трьохметрового швелера у свого односельця «погорів» 36-річний житель одного з селищ району. А його 56-річний земляк попався на крадіжці плити пічного опалення. В обох випадках викрадене поліцейським вдалось відшукати та повернути власникам. В третьому випадку правоохоронці розкрили крадіжку 68 кг металобрухту з місцевого підприємства. Зловмисником виявився 41-річний житель з сусіднього селища. 

Ще три крадіжки металевих виробів та устаткування для авторемонтних робіт розкрили поліцейські Великописарівського, Ямпільського районів та обласного центру. 

За всіма цими фактами в поліцейських відділках відкриті кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: