Біля дороги знайшли рушницю

09.02.2018

До дільничного офіцера поліції Охтирського відділу поліції звернувся місцевий чоловік із заявою про добровільну здачу мисливської рушниці.

Як пояснив громадянин правоохоронцю, зброю знайшов випадково, перебуваючи біля лісового масиву біля окружної дороги. Спочатку навіть не зрозумів, на що саме натрапив, і лише після більш уважного вивчення знахідки дійшов думки, що це зброя. Забравши знайдене із собою, він того ж дня приніс її до відділу поліції.

Як з‘ясували спеціалісти, «знахідкою» виявилась гладкоствольна мисливська рушниця марки «ІЖ»-17, 32-го калібру. Поліцейські направили її на експертне дослідження, аби з‘ясувати, чи не є вона знаряддям злочину і чи не перебуває в розшуку. 

«Ми вдячні цьому чоловіку, що виявив свідомість і не полишив небезпечну річ на місці чи у себе, – коментує начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько. – Хочу закликати всіх інших громадян, у кого є на зберіганні незаконна зброя, боєприпаси чи вибухівка, послідувати прикладу цієї людини і здати їх до поліції. Таким чином вони не лише убезпечать своїх рідних від нещасного випадку, але й уникнуть кримінальної відповідальності».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: