Затримали чоловіка, який два роки ґвалтував сина

10.02.2018

Учора, 9 лютого, поліція затримала педофіла, який ґвалтував свого сина і сина своєї співмешканки. Про це у Фейсбуці повідомив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Амброськін.

“Рахунок покалічених покидьками дітей зростає з кожним днем. Сьогодні в одній з північних областей поліцейські затримали тридцятирічного покидька, який протягом останніх двох років ґвалтував свого рідного сина, 2007 р. н. та сина своєї співмешканки, 2004 р. н. Це стало можливим тільки завдяки небайдужості людини, яка запідозрила цього збочинця в статевих злочинах відносно дітей та звернула увагу поліції.

Ця тварина затримана, але що воно творило з цими дітьми протягом двох років – навіть важко уявити. Поки наша спільнота турбується за анонімність дитячих ґвалтівників, вони лишають наших дітей майбутнього.

Ще раз наведу слова міністра юстиції Польщі: «Право на охорону наших дітей ми ставимо вище анонімності злочинців. Закон повинен захищати дитину, а не педофіла». Я – за відкритий реєстр цих покидьків”, – написав Амброськін.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: