Дівчину на Роменській збив посадовець

10.02.2018

Як ми повідомляли, учора, 9 лютого, на вул. Роменській у Сумах сталася ДТП. 25-річний водій, керуючи автомобілем Chevrolet Lacetti, за обставин, які на даний момент встановлюються, допустив наїзд на 16-річну дівчину, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Дівчину госпіталізували – у неї зафіксували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, мозкову кому, закриту травму грудної клітини та живота.

За інформацією прес-секретаря прокурора Сумської області Наталі Науменко, водієм виявився посадовець сумської виправної колонії.

“Водію, який працює на посаді директора підприємства виправної колонії, вже вручено повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України. Підозрюваний зі скаргами на погане самопочуття відразу звернувся до лікарні. Сьогодні, 10.02.2018, за клопотанням прокуратури медичними працівниками надано довідку, що стан чоловіка задовільний, госпіталізації він не потребує, а також з ним можуть проводитись необхідні слідчі дії. Наразі підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України – він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Прокуратура вже підготувала клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Такі дії обумовлені наявністю ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний може, зокрема, перешкоджати розслідуванню кримінального провадження”, – повідомила у Фейсбуці Наталя Науменко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: