На Сумщині жінка-водій постраждала в ДТП

12.02.2018

9 лютого близько 9:35 годин до чергової частини Липоводолинського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілою, яка сталась за кілька кілометрів від Липової Долини в напрямку до обласного центру. Поліцейські, які прибули на місце події зафіксували, що на автодорозі зіткнулись малотоннажна вантажівка та легковий позашляховик. Обидва транспортні засоби отримали технічні ушкодження. За попередніми висновками, 35-річна жінка-водій «Ниви» не впоралась з керуванням, та виїхала на зустрічну смугу. У результаті чого відбулось зіткнення з мінібусом «Мерседес 419». 

Жінка-водій позашляховика отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до місцевої лікарні, де у неї медики діагностували закриту черепно мозкову травму, струс головного мозку, забої голови та грудної клітини. 

За результатами перевірок на стан сп’яніння обидва водія транспортних засобів виявились тверезими. 

Наразі автомобілі поміщені на штраф майданчик поліцейського відділку, а за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому». Слідчими поліції вже призначено ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлено причини автопригоди.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: