Жінка “прогавила” 2 тисячі з банкомату

12.02.2018

У поліцію із заявою про крадіжку грошей звернулась 32-річна мешканка Шостки. Жінка розповіла правоохоронцям, що невідомий викрав 2 000 гривень, які вона не встигла отримати в банкоматі при знятті готівки.

За словами заявниці, вона провела необхідну операцію в терміналі самообслуговування, але грошей не дочекалась. Запідозривши, що банкомат зламався, пішла з’ясовувати непорозуміння до фінансової установи.

Правоохоронці провели перевірку і з’ясували, що банкомат готівку все-таки видав, хоч і з запізненням, але їх забрав наступний в черзі парубок, обличчя якого зафіксувала камера відео нагляду, встановлена в терміналі.

«Провівши ряд необхідних заходів, поліцейські встановили особу підозрюваного, – говорить Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Хлопцю 17 років, він місцевий. Останній скористався розгубленістю та недосвідченістю клієнтки банку: коли жінка пішла, а банкомат видав готівку – він їх привласнив».

За словами парубка, отримані таким чином гроші він витратив на розваги з друзями. І хоча батьки хлопця вже повністю відшкодували заявниці завдані збитки, йому все ж таки доведеться відповісти за свій вчинок перед законом.

Щодо нього в поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання від чималого штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років. Втім, за будь-яких обставин подальшу долю юнака визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: