У Шостці шукають чоловіка з трупом лисиці

12.02.2018

Сьогодні, 12 лютого в Шосткинську міську державну лікарню ветеринарної медицини звернувся чоловік, який повідомив, що на його подвір’я забрела лисиця. Тварина вступила в сутичку з дворовою собакою, в результаті якої загинула.

Чоловік поклав труп лисиці в багажник і привіз його в лікарню, пред’явивши ветеринарам. Однак, коли фахівці розпочали  оформлювати інцидент відповідно до вимог законодавства, він, проявивши невдоволення «бюрократією», сів в авто і поїхав, забравши з собою труп лисиці. При цьому громадянин не назвався і не повідомив, звідки він приїхав.

У зв’язку з цим Шосткинське міськрайонне управління ДУ Держпродспоживслужби в Сумській області просить повідомити мешканців міста і району хоча б місце, де стався інцидент із лисицею.

Чоловік, який показував труп лисиці, пересувається на чорній «Ниві».

“Переконливо просимо цю людину, його рідних, близьких, знайомих і всіх, кому що-небудь відомо про те, що сталося, звернутися в Держпродспоживслужбу або в лікарню ветеринарної медицини та повідомити, де стався інцидент. Можливо хтось щось чув, бачив … За словами чоловіка, його собака не була щеплена, а це значить, що він і його родина, а також навколишні люди піддаються великій небезпеці підхопити смертельний вірус сказу. Щоб убезпечити людей і тварин, необхідно провести лабораторні дослідження, утилізувати труп, згідно з нормами і вимогами санітарного законодавства, якщо діагноз «сказ» підтвердиться, то в осередку необхідно провести відповідні заходи”, – зазначила головний спеціаліст Шосткинського міськрайонного управління ДУ Держпродспоживслужби в Сумській області Надія Романченко.

Джерело: http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: