Молоду маму ошукали під час купівлі дитячого візочка

12.02.2018

Попри усі застороги поліцейських з приводу шахрайств, ледь не щодня чимало громадян з легкістю потрапляють на гачок аферистів та довірливо віддають їм свої заощадження.

До Путивльського відділення поліції звернулась 20-річна місцева жителька. Вона розповіла, що хотіла придбати дитячий візочок, а потрапила в шахрайську пастку та лишилась всіх своїх грошей. За словами жінки, скористалась вона оголошеннями в Інтернеті на відомому сайті, а коли знайшла цікаву пропозицію та зв’язалась з продавчинею за вказаним номером телефоном, домовились з нею про передоплату у сумі 1650 гривень, перерахувавши які, зв’язок з нею обірвався, а оголошення було видалено з сайту.

Нині за даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», в рамках якого ведуться пошуки зловмисниці. А правоохоронці продовжують застерігати громадян він подібних покупок в Інтернеті та радять користуватись тільки відомими Інтернет-магазини, за товар сплачуйте лише після його отримання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: